Tiskarna Medium je podjetje z več kot dvajsetletnimi izkušnjami s področja tiska, grafike in oblikovanja. Glavna dejavnost je tiskanje, grafično oblikovanje, grafična priprava, skeniranje in fotografija, založništvo prodaja koledarjev, tiskanje vizitk, rokovnikov, planerjev, poslovnih daril ter promocijskih izdelkov.

tisk, tiskarna, tiskarne, tiskanje, oblikovanje, vizitke, cenik, digitalni, offset, poslovno darilo, poslovna, darila, promocijska, na majice, verzi, rojstni dan, plakatov, vizitk, letakov, fotografija, koledar, ilustracija, design, rojstni dan

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

Certifikati

Oblikovanje

Grafično oblikovanje je umetnost urejanja besedil, slik in likov. Večinoma imamo osnovno sporočilo, ki ga želimo posredovati določeni skupini ljudi, že oblikovano »v glavi«. A osnovno idejo je potrebno grafično izpiliti, jo urediti, dodati fotografije, podlage, detajle in poudarke z namenom, da sporočilo postane privlačno, zanimivo in učinkovito. To je naloga grafičnih oblikovalcev - s kreativnostjo in izkušnjami oblikovati sporočilo, ki bo najbolj učinkovito doseglo ciljno skupino.

Pri nas vam lahko oblikujemo:
  • - celostne podobe, logotipe
  • - poslovne tiskovine (dopise, vizitke, kuverte...)
  • - propagandne tiskovine (letake, zgibanke, kataloge...)
  • - knjige
  • - embalažo

Ekološko oblikovanje

Oblikovalci, med njimi tudi grafični oblikovalci, imajo velik vpliv in moč pri ohranjanju okolja. Pri grafičnem oblikovanju se z upoštevanjem nekaj manjših zakonitosti ogljični odtis končnega izdelka lahko precej zmanjša.

Ekološko oblikovanje zajema uporabo standardnih formatov papirja, oblikovanje manjše potiskljivosti tiskovin, uporaba recikliranega papirja ali papirja z okoljskimi certifikati, lakiranje tiskovin namesto plastificiranja in podobno.

Z znanjem in izkušnjami s področja okolju prijaznejšega oblikovanja vam lahko svetujemo in pomagamo ter skupaj ustvarimo »eko tiskovino«, s tem pa tudi predstavitev vašega izdelka ali storitve naredimo okolju prijaznejšo.

© 2005 - 2020, Medium d.o.o. Žirovnica, vse pravice pridržane. Izvedba Webshocker
Oblikovanje Vizitk, Plakatov Die Druckerei Medium Poslovna Darila Medium Tiskarna Medium